Alta Caravan

Verksted

Verksted

Som en av Finnmarks største forhandlere av bobiler og campingvogner har vi opparbeidet oss stor kunnskap på det aller meste når det kommer til vedlikehold av din bobil.

Vårt verksted utfører alle reparasjoner på campingvogner og bo-delen til bobiler. Vi er autorisert og godkjent for å kunne utføre reparasjoner på gassanlegg. Som kunde av oss betyr dette kvalitet og sikkerhet når vi utfører jobben.

Vårt verksted er godkjent bilverksted av Statens Vegvesen og utfører alle reparasjoner på campingvogner og bo-delen til bobiler. Vi er autorisert og godkjent for å også kunne utføre reparasjoner på gassanlegg. Som kunde av oss betyr dette kvalitet og sikkerhet når vi utfører jobben.

Når det skal utføres en reparasjon er det viktig for oss at kunden føler seg ivaretatt, og vi har derfor ansatte med over 30 års erfaring som kan hjelpe deg uansett reparasjonsbehov.  Vi utfører også service på alle merker. Vi er godkjent av forsikringsselskapet til å utbedre skade ved forsikringssaker.

Vi er kjent i bobilmiljøet som et faglig sterkt verksted med gode serviceinnstilte ansatte som sikrer at du er i gode hender uansett hva du trenger hjelp med.

Hos Alta Caravan er alle velkommen, om du har handlet bobil av oss eller ikke – vi skal hjelpe deg uansett.

Kontakt oss gjerne ved å bruke skjemaet under eller ring oss hvis du har noen spørsmål.

Bestill time

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.