Våre merker
18108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18108,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Våre merker

Dethleffs bobiler og campingvogner

Med historie helt tilbake til 1931 er Dethleffs markedets mest erfarne aktør. Det tyske merket produserer familievennlige bobiler og campingvogner i mange størrelser. Dethleffs leverer også spesialdesignede bobiler og campingvogner for det skandinaviske markedet, som oppfyller våre høye krav.

Klikk her for å utforske Dethleffs mer!

Hobby bobiler og campingvogner
Den tyske bobil- og campingvognprodusenten Hobby er blant verdens ledende aktører i bransjen – også i Norge. I samarbeid med Hobby tilbyr Alta Caravan «Norway Edition» som er en eksklusiv spesialdesignet vogn for våre forhold.

 

Klikk her for å lese mer om Hobby!

Rapido bobiler
Franske Rapido har en lang historie med røtter helt tilbake til 1961. Rapido leverer eksklusive bobiler i alle størrelser og i ulike prisklasser.

 

Klikk her for å lese alt om Rapidos bobiler!

Solifer bobiler
Svenske Solifer er Nordens mest solgte campingvogn, med cirka 70 000 Solifer-vogner på veiene i dag. Solifer er kjent for sine campingvogner spesialtilpasset vårt arktiske klima. De leverer også bobiler.

 

Klikk her for å lese alt om Solifer!

Polar campingvogner
Svenske Polar har verdens nordligste campingvognfabrikk, plassert i Dorotea. Her lager de campingvogner som spesialtilpasset våre krav om helårsbruk.

 

Klikk her for å lese mer om Polar!

BK Hengeren, tilhengere/sleder/ATV hengere/sporleggere
Hvis kvalitet og god funksjonalitet er viktig for deg, så er produktene fra BK Hengeren det du leter etter! Tilhenger-produsenten fra Fredrikstad leverer hengere i alle slags størrelse, i en kvalitet få klarer å matche.

 

Klikk her for å se BK Hengerens store utvalg!

Max Fritid, utstyr/rekvisita
Max Fritid AS er en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet. Det du ikke finner her, er trolig ikke verdt å ha med seg på campingturen.

 

Klikk her for å se det unike utvalget til Max Fritid!

DCT utstyr/rekvisita
DCT leverer alt av tilbehør til bobil, campingvogn, hytte, fritid, etc.

 

Her finner du det gode utvalget til DCT!